TERUG
NAAR BOVEN

Reviews

We kunnen eindeloos doorgaan over waarom we vinden dat je je verblijf bij Yays zou moeten boeken. Maar in plaats van ons op ons woord te geloven, kun je hier lezen hoe eerdere gasten hun verblijf bij Yays hebben ervaren.

Yays Concierged Boutique Apartments

5.1 10 42
Alle reviews Entrepothaven Oostenburgergracht Zoutkeetsgracht Bickersgracht The Yays Crane Apartment Sagrera Issy

PERFECT LOCATION

5 out of 5

The apartments are in a perfect location, close to Jordaan area but slightly away from the crowds so quiet for a rest after walking all day in the busy tourist areas. 15 min walk to dam square. Lots of great restaurants around the jordaan area to choose from. Apartment was very clean and well equipped, nespresso machine as well. We had a lower floor apartment which went you could open up your patio door and stand outside by the canal and watch the boats and ducks go by. We had our 80 year old mum with us and the stairs down to the apartment are very steep and narrow. But there was an outside lift that took you to the terrace so she used that while one of us locked up and took the stairs. Would definitely recommend for short stay in Amsterdam.

Jaynedevine | 01 apr 2019
Bickersgracht, Amsterdam tripadvisor

FRIENDLY AND HELPFUL

5 out of 5

The staff were super friendly and helpful. They also provided information about local points of interest in a map book so you could see the good places for food and so on around you and not in Amsterdam as a whole.

Traveler | 02 apr 2019
Oostenburgergracht, Amsterdam expedia

UNIQUE AND AMAZING

5 out of 5

This isn't an apartment that that can be judged by the yardstick of others. It is simply unique and amazing.

Russell | 24 feb 2019
The Yays Crane Apartment, Amsterdam expedia

WONDERFUL STAY

5 out of 5

The apartment was very clean and cozy. Everything you need to cook, we made breakfast each morning and dinner on our last night. Very close to public transportation to get all over the city. We would recommend to our friends and family!

angelabowser | 02 apr 2019
Zoutkeetsgracht, Amsterdam tripadvisor

5/5 the Yays

5 out of 5

We, my father and I, stayed in the crane last week to celebratie his 90st birthday. He used to be an operator of this crane and somehow staying in the crane seemed the right thing to do for this special occasion. We invited some guests for drinks and had a wonderful time. Our guests were flebbergasted and to be honest so were we. The apartment itself is luxuriously decorated but also in style with the originaliteit purpose of the crane. A small but beatiful living room and an excellent kitchen with everything we needed. Beatiful comfortable bedrooms. But foremost, we had the most beautiful view on the former port of Amsterdam. Breathtaking, even for me, born and raised in Amsterdam myself. My father enjoyed it enormously and many a story was told that night. My father and I recommend the crane apartment fullheartedly.

Louise | 26 sep 2018
The Yays Crane Apartment, Amsterdam googleplus

Supernetjes appartement

Highly Recommended

Goed gelegen, ideaal om met kinderen Amsterdam te bezoeken voor een weekend

Peter Jellema | 08 jan 2019
Oostenburgergracht, Amsterdam

Een prachtig appartement, heel ruim en boven verwachting!

4,5 out of 5

Good: Het was een ruim appartement met een ruimte slaapkamer, aparte woonkamer, badkamer en zelfs een keuken. Het was heel schoon en netjes. Het bed lag heerlijk en je kon ook fijn tv kijken in de woonkamer. De medewerkers bij de receptie waren erg vriendelijk! Een heerlijk hotel/appartement. Bad: Ik heb geen verbeterpunten, het was boven verwachting.

Claudia | 03 okt 2018
Zoutkeetsgracht, Amsterdam booking.com

Exceptional

5 out of 5

Super ontvangst, en de ligging van het appartement is geweldig. Rustig aan het water, en toch vlakbij de winkeltjes en het centrum.

Martijn Damad | 28 aug 2018
Bickersgracht, Amsterdam booking.com

Peter

10

Geweldige bijzondere locatie met adembenemde vergezichten over het IJ! Het verblijf was tot in detail verzorgd, een persoonlijke check-in en een mand met lokale produkten vergezeld met een handgeschreven kaart van concierge Elena was de kers op de taart! We hebben genoten!

Peter | 11 jul 2018
The Yays Crane Apartment, Amsterdam booking.com

Yays Short term Stays

5 out of 5

Our home away from home for a couple of days. Thank you Mariana and Yays! Beautiful and well appointed accommodations in Barcelona Located in a very nice area with convenience of grocery shopping next door and nearby restaurants. The Yays team are welcoming and so very accommodating. The apartment was a very good size for Europe! The bedding SO comfortable. Branded as Yays. I want to buy it for our home!! Loved our stay!!

cpescho1 | 21 apr 2018
Sagrera, Barcelona booking.com

Ideal location with super comfy beds

5 out of 5

I stayed at Yays Sagrera for an extended stay in April and had a great time! The One Bedroom Apartment I booked is spacious with superfast internet for working, I had a good connection for my skype calls & Netflix. The bed is really comfy. The Apartment has a fully equipped kitchen with everything you need to prepare your own breakfast, lunch and dinner and when I did not feel like cooking I used this useful guide I received from the concierge with local tips. The Apartment building has an inner court with swimming pool and a long table where you can relax. With public transport its only 10 minutes to the city centre if you are in to the touristic hustle and bustle BCN has to offer. I always was happy to arrive “home” again at the apartment.

fmeer2018 | 09 mrt 2018
Sagrera, Barcelona tripadvisor

5 sterren

5 out of 5

Lots of small things add up to have a great stay at this unique apartment built in an crane with a rich history. Such as the welcome basket with a personal note upon arrival and bikes we used. It has a comfortable living room, privacy and fully equiped kitchen. The apartment has amazing views!!

Thomas | 30 jan 2018
The Yays Crane Apartment, Amsterdam

5 sterren

5 out of 5

Really cool apartment- haven't stayed in anything like it. The waterfront views are spectacular and climbing upstairs to the room (higher and higher!) makes it feel very special and cosy. The place has all the amenities you need to a very high standard. It is small because of the nature of the crane, but it feels cosy and unique because of it. Highly recommend for something different or a special occasion. Top quality service from Yays!

Aurora | 01 feb 2018
The Yays Crane Apartment, Amsterdam googleplus

Unique Experience

5 out of 5

This crane apartment offers a unique experience overlooking the IJ river. The amenities and special goodies made me love every minute of it! Yays really went the length to make this one special occasion! Thanks!

Benjamin | 11 feb 2018
The Yays Crane Apartment, Amsterdam googleplus

Fantastic service

5 out of 5

I stayed here for my birthday and was blown away by the fantastic service and apartment. We were met by a very friendly Guillermo at reception who gave us lots of inside information and place to go to which are not touristy, we felt we were unlocking the neighbourhood with a lovely personal service along with a neighbourhood guide. The apartment was beautiful, large, comfortable and clean, the beds were heaven. I would strongly recommend anyone to stay at any Yays property. The staff also knew about my birthday and even left me a basket with lovely local products to celebrate my birthday. I will most definitely be booking with them again.

Ernst | 08 feb 2018
Zoutkeetsgracht, Amsterdam googleplus

Exceptional

5 out of 5

Het was een fantastisch verblijf bij Yays Oostenburgergracht. Het hotel is vlotjes bereikbaar met het openbaar vervoer en de halte voor tram en bus is vlakbij. Het ontvangst was zeer uitgebreid: we kregen info over de geschiedenis van het appartementsgebouw, een kaart waarop vanalles werd aangeduid op vlak van openbaar vervoer, en een boekje met leuke plekjes om te bezoeken. Het appartement zelf was zeer proper en alles die je nodig hebt is aanwezig. Als ik ooit nog terugkeer naar Amsterdam kom ik zeker terug hierheen!

Lotte | 06 feb 2018
Oostenburgergracht, Amsterdam revinate

Exceptional

5 out of 5

Good: Schitterende kamer en ligging

Martin Walraven | 14 feb 2018
Bickersgracht, Amsterdam booking.com

Great place for you extended corporate stay!

5 out of 5

Great place for you extended corporate stay!

Peter | 22 jan 2018
Sagrera, Barcelona

Awesome

5 out of 5

Good: Ruim, schoon appartement in leuke buurt

Anonymous | 15 dec 2017
Bickersgracht, Amsterdam booking.com

5 Stars

5 out of 5

Dit is een unieke ervaring om een ​​of twee nachten te blijven. Niet alleen een hotelkamer, een volledig uitgerust appartement met twee slaapkamers in een gerestaureerde kraan. Op het KNSM-eiland op het Oostelijk Havengebied in Amsterdam. Je zult genieten van je ervaring bij The Yays!

Peter | 10 dec 2017
The Yays Crane Apartment, Amsterdam googleplus

Keurig. Goed bereikbaar met OV

4 out of 5

Leuk hotel. Kamer met veel mogelijkheden. Goed te bereiken met OV.

John | 04 dec 2017
Zoutkeetsgracht, Amsterdam booking.com

Awesome

5 out of 5

Good: Prima kamers, helemaal ingesteld op gezin met 2 kinderen

Jeroen | 15 nov 2017
Oostenburgergracht, Amsterdam booking.com

geweldige locatie en tof concept

4 out of 5

Good: locatie en concept

Rozemarijn | 08 nov 2017
Oostenburgergracht, Amsterdam booking.com

Huiselijk Amsterdam

4.5 out of 5

Good: De lokatie was perfect. Randje centrum. Rustig. Uitzicht over het water. En een fijn appartement voor het gehele gezin. Bad: De WiFi was niet zo stek. Maar het 4G gebeuren was ook slecht te vinden.

Frank | 24 okt 2017
Bickersgracht, Amsterdam booking.com

mooi appartement dicht bij de stad in leuke wijk

4 out of 5

Het appartement ligt super centraal en van alle gemakken voorzien.

Traveler | 10 okt 2017
Zoutkeetsgracht, Amsterdam expedia

Net en gezellig appartementje: ideaal om van daaruit met je gezin Amsterdam te ontdekken.

9.2 out of 10

Good: Het duplex appartement voldeed aan al onze wensen: de bedden waren opgemaakt bij aankomst, er waren handdoeken en badartikelen voorzien. Ook het keukentje was volledig uitgerust (microgolf, koffiezet en waterkoker; vaatwas met vaatwasblokjes, vaatdoek e.d., koffie en thee). Het bed en de matras op de mezzanine waren van heel goede kwaliteit: we hebben goed geslapen! Check in en check out verliepen bijzonder vlot.

Bart | 11 sep 2017
Oostenburgergracht, Amsterdam booking.com

Tot de volgende keer

8.3 van de 10

Good: Voor een zolder kamer ruim opgezet, met eigen keuken prima

Anoniem | 09 sep 2017
Zoutkeetsgracht, Amsterdam booking.com

FIJN APPARTEMENT OP EEN MOOIE LOKATIE OM AMSTERDAM TE VERKENNEN.

9 out of 10

Good: Het super vriendelijke personeel en de goede lokatie.

Gerlinde | 08 jun 2017
Zoutkeetsgracht, Amsterdam booking.com

Superappartementen!

4 out of 5

Perfecte locatie om enkele dagen met je vrienden te vertoeven in leuke appartementen te Amsterdam! Zeer proper en modern ingerichte appartementen die meer dan ruim zijn om met 4 personen in te leven!

319dempseyv | 06 jun 2017
Bickersgracht, Amsterdam tripadvisor

Zeer mooi appartement, alles aanwezig wat er moet zijn

4,5 out of 5

Good: De locatie.

Frank | 13 apr 2017
Zoutkeetsgracht, Amsterdam booking.com

Hele fijne appartementen, ook met kinderen!

5 out of 5

Mooie, schone appartementen. Ruim. Slaapbank van goede kwaliteit, kids prima geslapen.

Marieke | 03 apr 2017
Zoutkeetsgracht, Amsterdam hotels.com

comfortabele appartementen in modern design achter de 17e eeuwse gevels; een verrassend contrast

5 out of 5

Een mooie rustige plek even buiten het centrum maar dicht bij de leuke winkeltjes en tram Speciaal een compliment voor de manier waarop jullie de Buurt promoten Voor een oud-Amsterdammer een plezier om kennis te maken met deze gerenoveerde wijk, daarbij was het boek OUD-NIEUW een voltreffer

conw118 | 21 mrt 2017
Zoutkeetsgracht, Amsterdam tripadvisor

Perfect voor grote gezinnen

5 out of 5

Verblijf met gezin (5p) in familysuite 6p. Ideale oplossing als gezinskamer. Prachtig pand, kamers zijn heel netjes. Van alle gemakken voorzien. Voordelig parkeren nabij op interparking. Foto's van de website geven een exacte weergave van de situatie. Goede verbinding met het centrum met tram of bus.

Sara | 04 mrt 2017
Oostenburgergracht, Amsterdam expedia

Excellent

4 out of 5

Good: Zeer rustige ligging, maar toch dichtbij het centrum.

Willem | 03 mrt 2017
Zoutkeetsgracht, Amsterdam booking.com

Mooie plek voor stadstrip

4,5 out of 5

Good: De informatie was prima, boekje en kaart over Amsterdam. Prima bereikbaar met tram 3 en bus 48, en ij-pont. Fijn luxe apartement, mooi ingericht. Prima keuken, koffiecups en theezakjes inclusief Bad: Een wastafeltje in WC ruimte ontbrak (wel in de doucheruimte). Er waren geen kleine koffiekopjes voor espressoapparaat, alleen grote mokken.

Nanno | 14 feb 2017
Zoutkeetsgracht, Amsterdam booking.com

Wij hebben een fijn verblijf gehad.

5 out of 5

Good: Vriendelijke en hulpvaardige personeel. Mooie en grote kamer met alles wat je voor een weekend nodig heb. Fijne douche en een goede bed. Het personeel gaaf ons advise, waar je auto het beste kunt parkeren, en heeft geholpen om een internet boeking te maken, wat goedkoper was dan ter plekke betalen. Bad: Niks.

Frank | 02 feb 2017
Zoutkeetsgracht, Amsterdam booking.com

Perfecte locatie op mooie plek in Amsterdam

4,5 out of 5

Good: De locatie was echt geweldig; op loopafstand van de haarlemmerstraat/ dijk. De accommodatie is netjes en goed verzorgd. We kregen een kinderbedje en stoel na een email aan de conciërge. De informatie over de omgeving was erg uitgebreid. Bad: Eigenlijk niks op te merken.

Marieke | 16 jan 2017
Bickersgracht, Amsterdam booking.com

Top locatie voor een weekendje WEG

5 out of 5

Prima suite! We zijn met 4 volwassenen daar geweest, en dat was perfect te doen. Je kunt ook lekker zelf koken, 2 AH's in de buurt. En natuurlijk in de buurt ook leuke restaurantjes. Laat je vooral informeren door de receptionist(e). Die had voor ons leuke tips. Wij zijn gewoon zelf lekker gaan lopen naar de stad, en hebben heerlijk gegeten. Ik zeg PRIMA suite, en zeker aan te raden!

Renske W | 05 jan 2017
Oostenburgergracht, Amsterdam tripadvisor

Erg mooi centraal gelegen appartement

4 out of 5

Good: Wat een fijn en mooi appartement! Ideaal voor een gezin. Centraal gelegen. Dichtbij Artis, NEMO science center, tramstation, bushalte. Supermarkten op twee minuten loopafstand. En leuk detail: het fotobehang op de muur waardoor je kunt zien hoe de fabriek er vroeger uit zag.

Anonymous | 13 nov 2016
Oostenburgergracht, Amsterdam booking.com

MOOI APARTMENT IN HARTJE AMSTERDAM

9 out of 10

Good: Een heel mooi appartement met mooie design inrichting met alle comfort. De locatie is geweldig in een historisch pakhuis en rustige buurt van waaruit je z het centrum inloopt.

E | 05 okt 2016
Zoutkeetsgracht, Amsterdam booking.com

WONDERFUL

9 out of 10

Good: Veel aandacht voor kwaliteit en comfort op weinig ruimte. Prachtige plek in de stad. Heerlijk geslapen. Bad: Niks op aan te merken!

Sigrid | 04 okt 2016
Oostenburgergracht, Amsterdam booking.com

BETER DAN EEN HOTEL

10 out of 10

Wat een mooie kamer, perfecte locatie en faciliteiten!

Aukje | 14 jul 2016
Oostenburgergracht, Amsterdam booking.com